Zážitkový kurz Návrat

Kdy si se naposledy zastavil a radoval z drobných věcí? Odrazu hvězd na vodní hladině. Šumění listů v korunách stromů. Otevřel se člověku, který byl ještě před pár dny cizincem. Pojeď se nadechnout, zpomalit, získat nadhled nad každodenní rutinu a rozhlédnout se kolem sebe. Návrat je čas, kdy můžeš žít každým okamžikem. Začínáme.

Letní Návrat je kurz pro mladé lidi, jehož základem je zážitkový program, tematické workshopy a výlety po horách. To celé je zasazeno do prostředí skanzenu uprostřed Roháčů. Jako spoluorganizátor Vás na akci srdečně zvu.

Pestrý program pro tělo i duši

  • Jednotlivé dny mají svá témata a jsou naplněny workshopy a zážitkovými aktivitami, při kterých budete mít možnost poznat sami sebe, ostatní a svět okolo vás (více k programu najdete na webu www.kurznavrat.cz).
  • Součástí kurzu jsou výlety po Roháčích (obtížnost tras se dá přizpůsobit – od náročného přechodu 10 vrcholů až po pohodovou procházku kolem ples).
  • Bydlíme přímo v malebném skanzenu Muzeum Oravské Dědiny. Skanzenu každý rok pomůžeme trochou své práce k zvelebení.
  • Část programu je oddechová a dává účastníkům prostor posedět o poledním klidu na čučoriedkovici v posezení U Mlynárky.

10 dní mezi novými lidmi

  • Letní Návrat je určen pro max. 20 účastníků ve věku 20 – 35 let.
  • Kurz pro vás připravuje tým pěti zkušených organizátorů.
  • Inspirativní je setkání s Richardem, správcem skanzenu, který se z naší pomoci vždy moc těší

Praktické informace

Kde: Skanzen v Roháčích (nejbližší obec je Zuberec)
Termín: 31.8.-9.9.2018
Cena: 4800 Czk/179 euro, pro studenty 4300 Czk/159 euro. Cena pokrývá čistě náklady na ubytování, stravu a materiál akce. Organizátoři dělají akci jako dobrovolníci.
Přihlašujte se na: online přihláška
Dotazy: jarusek.petr@gmail.com nebo psycholog.medalova@gmail.com
Garance: 12. pokračování legendárního kurzu stále s vlnou elánu všech organizátorů (prohlédněte si fotky z minulých ročníků)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *